8in1 Delights Pro Dental Puruluu L
8in1 Delights Pro Dental Puruluu L
8in1

8in1 Delights Pro Dental Puruluu L

Tuotenumero 4048422102687

Kunnon 8in1 Delights puruluu parhaalle ystävällesi! Erinomainen myös koirasi hampaille!

6,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Puruluut ovat ihanteellinen tapa hampaiden puhdistamiseen!
Monet koirat kärsivät hammasongelmista, joiden syynä on plakki ja hammaskivi. On tärkeää, että plakki poistetaan säännöllisesti, jolloin hammaskiveä ei pääse lainkaan syntymään. Puruluu hoitaa hyvin koirasi hampaita. Ihanteellisen tehon saavuttamiseksi luuta on purtava pitkään ja intensiivisesti. 8in1 Delights puruluissa koirallesi riittää tekemistä.


8in1 Delights sisältää runsaasti maukasta kananlihaa käärittynä rapeaan ja kestävään naudannahkaan. Liha houkuttelee koiraasi kaluamaan ja jauhamaan. Rapea, lihaisa 8in1 Delights –välipala takaa lemmikillesi pitkäkestoista puruhupia, josta se ei vain saa tarpeekseen!

8in1 Delights –puruherkuissa käytetty korkealaatuinen liha tekee niistä yksinkertaisesti vastustamattomia mille tahansa koiralle. Reunassa olevat lihapalat innostavat koiraasi pääsemään käsiksi sisällä olevaan mehukkaaseen kananlihaan. Voit olla varma, että mitään ei jää tähteeksi. Mehukasta! Lihaisaa! Purtavaa! – erinomaista puruhupia koirallesi ja siistiä sinulle.

Mikä vielä parempaa, 8in1 Delights –herkut eivät ole pelkästään mukavaa naposteltavaa. Ne edistävät myös koirasi hampaiden terveyttä. Jauhaminen ja kaluaminen vahvistaa leukalihaksia, puhdistaa hampaita ja hieroo ikeniä. Kaikin puolin terveellinen ja herkullinen välipala, jossa on aivan erityinen maku.

Pituus:
20 cm
Korkeus:
6 cm
Leveys:
6 cm
Paino:
130 g
Arvostelut 0 arvostelua
SagaJakt
89,00 €
75,00 €
109,00 €
109,00 €