Kelpo Kepo Pentudami
Kelpo Kepo Pentudami
Kelpo Kepo

Kelpo Kepo Pentudami

Kelpo Kepo Pentudami on täydellinen dami oikean otteen opettamiseen ja kantamisen harjoitteluun.

9,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 0 - 3 työpäivää

Tässä pentudamissa ei ole minkäänlaisia lärpäkkeitä tai lirpakkeita, ei narua eikä mitään muutakaan mistä pentu oppisi kantamaan damia väärin. Tällä damilla on helppo opettaa pentu heti alusta asti kantamaan damia oikein, ilman riskiä siitä että pentu alkaisi kantamaan narusta tai damin läpästä. Eikä naruja tarvitse leikata, eikä läppää teipata. Pentudamin väreinä on nykyisin sininen ja punainen. Sininen erottuu näkyy pentukoiran silmissä parhaiten.

Valmistettu kotimaisena käsityönä korkealaatuisesta kestävästä materiaalista, jota voidaan käyttää myös vedessä ja tähän voi lisätä myös koulutushajusteita.

Voidaan myös käyttää pentuvaiheen jälkeen pienenä damina harjoituksissa. Pienemmässä damissa yhdistyy monta hyvää puolta: Ne ovat kevyempiä ja pienempiä, joten niitä saa enemmän treeneihin mukaan. Koirat joutuvat käyttämään enemmän nenäänsä löytääkseen pienemmät ja vähemmän hajulähdettä sisältävät damit. Vievät vähemmän varastointitilaa ja kuivuvat nopeammin kuin isot damit.


Materiaali: 100% kangas

Pituus: n. 16 cm

Halkaisija: n. 3.5 cm

Paino: 130g


Huom:

Damit eivät ole leluja.

Jos damit ovat kosteat/märät koulutuksen jälkeen, anna niiden kuivua vapaasti ilmassa roikottamalla, ei suoraan auringonvaloon.

Jos löydät vaurioita dameista, älä käytä niitä.

Pituus:
16 cm
Korkeus:
3.5 cm
Leveys:
3.5 cm
Paino:
130 g
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
SagaJakt
89,00 €
75,00 €
109,00 €
109,00 €