Lining dami 250 g heittokapulalla Ennakkotilaus
Lining dami 250 g heittokapulalla Ennakkotilaus Lining dami 250 g heittokapulalla Ennakkotilaus Lining dami 250 g heittokapulalla Ennakkotilaus Lining dami 250 g heittokapulalla Ennakkotilaus Lining dami 250 g heittokapulalla Ennakkotilaus Lining dami 250 g heittokapulalla Ennakkotilaus
Firedog

Lining dami 250 g heittokapulalla Ennakkotilaus

Lining damit pystyy asettamaan pystyyn ja näin ne on pidemmältä matkalta havaittavissa.

8,80 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 3 työpäivää

Ennakkotilaustuote. Tilaamme Firedogilla noin kahden viikon välein tavaraa ja tilaamalla tämän tuotteen saat sen seuraavassa Firedogin tilauksen yhteydessä. 

Lining damit eli linjausdamit voidaan asettaa pystyasentoon. Tämä auttaa muunmuassa lähetyksen linjaamisessa ja injan vahvistamisessa. Pystyssä olevat damit näkyvät pidemmälle ja koirasi saa niistä vahvistuksen toiminnalleen aikaisemmassa vaiheessa.

Materiaali: 100% canvas
Pituus: n. 18 cm
Halkaisija: n. 6,5 cm

Varoitus: Damit eivät ole leluja eikä niitä ole tarkoitettu leikkimiseen, eikä vetämiseen! Dami korvaa riistan harjoituksissa ja sen tarkoituksena on kouluttaa nouto- ja metsästysharjoitteita. Älä jätä koiraa yksin damin kanssa äläkä anna koiran pureskella sitä.

Jos damit on märkiä harjoittelun jälkeen, jätä ne kuivumaan ilmavaan tilaan, ei suoraan auringonvaloon. Älä säilytä märkiä dameja treenilaukussa tai liivissä, sillä estät sekä laukun, että damien homehtumisen.
Tarkista harjoitusvälineiden kunto ennen harjoitusta. Älä käytä niitä, mikäli huomaat vaurioita.

Pituus:
6.5 cm
Korkeus:
18 cm
Leveys:
6.5 cm
Paino:
250 g
Arvostelut 0 arvostelua
SagaJakt
89,00 €
75,00 €
109,00 €
109,00 €