Ultracom R10 Hybrid
Ultracom R10 Hybrid Ultracom R10 Hybrid Ultracom R10 Hybrid Ultracom R10 Hybrid Ultracom R10 Hybrid Ultracom R10 Hybrid
Ultracom

Ultracom R10 Hybrid

Ultracom R10 Hybrid on ennakkotilattavissa huhtikuussa, Laitteen toimitukset alkavat loppukesällä 2020.

0,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tämä on esittelytuote.

Ultracom lanseerasi vuonna 2016 ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä VHF-tekniikalla toimivan, matkapuhelinverkoista riippumattoman Ultracom Avius -koiratutkan. Vuonna 2018 se toi markkinoille edistyksellisen GSM tekniikalla toimivan Ultracom R10 koiraseurantalaitteen, mikä toimii esiasennetulla, Telian kanssa yhteistyössä kehitetyllä Ultracom Global -liittymällä kaikkialla maailmassa.

Nyt vuonna 2020 Ultracom lanseeraa maailman ensimmäisen koiraseurantalaitteen, missä nämä kaksi teknologiaa on yhdistetty samaan laitteeseen –Ultracom R10 Hybridiin.

Laitteessa on yhdistetty Aviuksen ja R10 tutkaperheen huipputeknologiaa ja se hyödyntää kummankin, VHF- ja GSM -teknologian parhaita ominaisuuksia. VHF-teknologian ansiosta tutkaa voidaan siis käyttää myös olosuhteissa, missä matkapuhelinverkko ei toimi.

Ultracom R10 Hybridin kehitystyö on aloitettu jo vuonna 2018 ja se on käynyt läpi kattavat testit eri rotuisilla koirilla vaihtelevissa sääolosuhteissa. Kattavilla, mutta aikaa vievillä kenttätesteillä on haluttu varmistaa laitteen luotettavuus ja toimintavarmuus myös ääriolosuhteissa.

Ultracom R10 Hybrid -pannassa on ladattava ja itse vaihdettava, toimintavarmaa teknologiaa edustava akku. Akun käyttöaika yhdellä latauksella ja normaalilla, tiheällä lähes reaaliaikaisella kolmen sekunnin paikannusvälillä on noin 24 tuntia. Harvemmalla paikannusvälillä ja kytkemällä panta virransäästötilaan, voidaan akun kestoa kasvattaa useaan vuorokauteen – jopa viikkoon.

Ultracom R10 Hybridin kärkiominaisuuksia ovat mm. etäohjattava, erittäin kirkas led- huomiovalo, tarkka haukkulaskuri, seisontahälytys sekä vaihdettava pantaosa. Laitteessa on myös kuunteluominaisuus, eli seurattavalle koiralle voidaan soittaa. Laite voidaan sijoittaa myös Ultracom-koiraliiviin ja se soveltuu näin käytettäväksi myös pienimmille koirille. Pannan seuranta tapahtuu matkapuhelimeen ladattavalla Ultracom -sovelluksella, joka sisältää maailmanlaajuiset laadukkaat maastokartat. Koiran seurantatiedon voi jakaa myös muille seurueen jäsenille mikä lisää yhteisöllisyyttä ja turvallisuutta.

Ultracom R10 Hybrid on ennakkotilattavissa huhtikuussa, Laitteen toimitukset alkavat loppukesällä 2020.

Pituus:
20 cm
Korkeus:
6 cm
Leveys:
30 cm
Paino:
1000 g
SagaJakt
89,00 €
75,00 €
109,00 €
109,00 €